top of page

UW BELANGEN BEHARTIGD, DANKZIJ TELLY (PANTELEIMON) MOSKOFIDIS

UW GEDREVEN ADVOCAAT IN GENK

Hoewel ons kantoor gespecialiseerd is in vreemdelingenrecht, kunt u ook met andere zaken bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan conflicten met de werkgever of boetes die u betwist. Ook indien u voor de rechtbank wordt gedaagd, staan wij u graag bij. Wij behartigen zowel de belangen van slachtoffers als van gedaagden en verdachten. En, waar mogelijk, doen wij er ook alles aan om tot een buitengerechtelijke oplossing te komen.

UW BELANGEN STAAN DAARBIJ OP DE EERSTE PLAATS.

Vreemdelingenrecht

Familierecht

Verkeersrecht

Burgerlijk recht

Strafrecht

vreemdelingenrecht
vreemdelingenrecht

ADVOCAAT VREEMDELINGENRECHT

Het vreemdelingenrecht is een ingewikkeld kluwen van regels, zowel op nationaal als op internationaal niveau. En dat terwijl u de taal misschien maar beperkt machtig bent. Onze advocaat vreemdelingenrecht staat u bij en helpt van uw aanvraag een succes te maken. Daarnaast helpt onze advocaat vreemdelingenrecht te Genk u ook in de andere domeinen van het recht. Want het vreemdelingenrecht kent nu eenmaal verschillende raakvlakken, zeker wanneer de echtheid van uw huwelijk wordt betwist of een sociale woning u onrechtmatig wordt ontzegd. Wij schrijven samen met u het begin van wat vast en zeker een succesverhaal in België zal worden.

ADVOCAAT VOOR BEDRIJVEN

Niet alleen particulieren maar ook ondernemers zijn bij ons welkom, ook wanneer zij hun eerste stappen in het ondernemerschap zetten. Bent u nieuw in België en hoopt u een zaak te starten? Dan helpen wij u graag. Denk daarbij aan het opstellen van contracten en juridische documenten zoals algemene voorwaarden of leveringsvoorwaarden. Daarnaast kunt u een beroep doen op ons kantoor voor de (buiten)gerechtelijke invordering van betwiste en onbetwiste schulden. Wij werken samen met talloze advocaten en deurwaarders over geheel België, waardoor u rekent op een uitgebreid netwerk aan experts die ook lokaal vertegenwoordigd zijn.

BENT U OP ZOEK NAAR EEN ADVOCAAT VREEMDELINGENRECHT?
OF HEEFT U EEN ANDERE ZAAK WAARVOOR U JURIDISCHE ONDERSTEUNING WENST?

Neem dan contact met ons op en maak een afspraak.

icon
bottom of page